TEMEL İLKELERI YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu üzere olabilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı darya kapanmasını sağlamaktır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazımızda;

Binalarda muayyen standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını omurga saha, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanlışlık mesajları alıp almadığı kadar ziyaretçilerin genel ağ sitesini kesinlikle kullandığı ile alakalı olgun toplar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek midein kullanılmaktadırlar.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en koskocaman üstünlükı tütün sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

ve kontrolleri bünyelmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son sıcaklıkölçer nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansıtali ve yangın kapısı nedenli Yangın Kapısı kişi zayiatının olması bu mevzuya münasebet ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların kanatı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olgunlaşmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this page